Site Loader

Uudenvuoden vaihdon jälkeen bitcoin on nähnyt valtavaa vauhtia, joka on työntänyt sen yli 30 000 dollarin ja sen yli. Äskettäisen villin rallin aikana BTC on kasvanut yli 20% viimeisen viikon aikana.

Härät onnistuivat työntämään BTCUSD-parin $ 32K -tason yläpuolelle, ja johtava kryptovaluutta kävi kauppaa jopa uuteen hintatasoon lähellä 33330 dollaria.

Bitcoinin hinnan voimakas nousu ei pysähtynyt siihen, koska se nousi uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, joka on yli 34 000 dollaria, ennen kuin se korjasi matalamman.

Salaushyödyke putosi niinkin alhaiseksi kuin 30 000 dollaria nopean myynnin keskellä, jolloin monet sijoittajat ottivat voittoja pöydältä. Ostajat ovat kuitenkin sittemmin tehostaneet dipin ostamista, mikä johti BTC-hinnan nousuun.

Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen BTC käy kauppaa keskellä 33 000 dollaria nykyisellä hinnalla 33 588 dollaria. Retracementista huolimatta bitcoin on pysynyt noususuhdanteessa ja todennäköisesti jatkuu korkeammalla kohti 34 000 ja 35 000 dollaria.

BTC: n hintamomentti todennäköisesti jatkuu

Bitcoinin nykyinen härkätaistelu on nähnyt sen vaihtavan melkein kymmenen kertaa vuoden 2020 alhaisimmasta tasosta, joka oli asetettu mustan torstain myyntiin maaliskuussa. Tätä hintamomenttia voi voittaa vain vuonna 2017 nähty historiallinen ralli.

Ja huolimatta peloista, että kuningasraha lähettää pian räjähtävän huipun saatuaan lähes 4000 dollaria yhdessä päivässä, eräs analyytikko on vakuuttunut siitä, että härät voivat pitää hallussaan digitaalisen omaisuuden nousua.

Salauskauppias Josh Rager sanoo odottavansa BTC: n hintamomentin jatkuvan lähitulevaisuudessa sen jälkeen, kun sonnit ylittivät $ 29, 400 -tason.

„Odotin, että vauhti jatkuu Bitcoinin kanssa ylöspäin. Nyt $ 19k – $ 20k Bitcoin ei kuulosta niin pahalta – monet toivovat nyt ostavansa enemmän näiltä tasoilta ”, Rager twiittasi.

ETH-hinta räjähtää menneisyydessä 900 dollaria

ETH on järkyttänyt monia sijoittajia, kun se jatkaa nousuaan yli 900 dollarin rajan. Altcoin aloitti rallinsa tauolla keskeisten vastustasojen yläpuolella noin 750 dollaria.

Sonnit ottivat sitten haltuunsa ETH-hintatoiminnan ja yrittivät saada kiinni johtavasta kryptovaluutasta. Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen ETHUSD on noussut 19% nykyiseen hintaan 969 dollaria.

 

Monika