Site Loader

Hvaler akkumulerer aggressivt Aave (LEND), Ren (REN) og 0x (ZRX), ifølge kryptoanalysikfirmaet Santiment.

Santiment bruker en beregning som undersøker mengden tokens som er i besittelse av øverste eiere som ikke er utvekslet, ellers kjent som hvaler.

Sier firmaet

”For noen uker siden publiserte vi en artikkel om de tre ERC-20-myntene som viser den største akkumuleringstrenden av de beste ikke-bytteinnehaverne, også hval. Prisaksjonen deres siden? LÅN + 130%, REN + 120%, ZRX + 10%. For bedre eller verre, krypto er fortsatt en hval lekeplass.”

Aave er en åpen kildekode og ikke-forvaringsprotokoll designet for å muliggjøre pengemarkeder. Ren gir likviditet mellom blockchain for desentraliserte applikasjoner. ZRX er en åpen protokoll designet for å effektivisere peer-to-peer-transaksjoner på Ethereum blockchain.

Basert på tre av deres populære beregninger , har Santiment et litt bullish / nøytralt kortsiktig syn på Bitcoin og et rent nøytralt syn på Bitcoin Future på kort sikt. Mens de to øverste eiendelene etter markedsverdier har hatt en noe sovende måned, indikerer Santiment at noen altcoins har begynt å vise separasjon og frakobling fra de største cryptocururrency.

Sier firmaet

“Det er ganske åpenbart at både Bitcoin og Ethereum har falt i en viss pause i løpet av juni måned, og med dette indikerer resten av altcoins (spesielt defi-prosjekter) hvilke som har individuelle verdier uten hjelp fra toppen to markedskapitalprosjekter som drar med seg. ”

Monika